Ko smo mi

studio-amra

O nama

Amra cosmetic studio osnovan je 2010. godine sa ciljem da postavi standarde i napravi spoj izuzetnog kvaliteta i maksimalne kreativnosti. Prijatna atmosfera i pozitivna energija su ono što naši klijenti prvo primate. Naš mali tim čine stručne i ljubazne devojke koje će vam uvek izaći u susret. Nagrade na mnogim takmičenjima jesu pokazatelj našeg znanja i stručnosti, ali nama podjednako znači svaki osmeh našeg zadovoljnog klijenta.

Vlasnik salona Amra Veber, oduvek kreativna, svoj talenat za crtanje oprobala je i na noktima, rešena da njena okolina uvek ima interesantne kreacije koje će privlačiti pažnju.

2005. godine ljubav prema "Nail Art-u" je iz hobija prerasla u njeno glavno zanimanje. Brojne edukacije kod vrhunskih edukatora i stalna usavršavanja, želja za inovacijama, postali su njena svakodnevnica. 2012. godine dobija priznanje za svoj rad osvojivši 1.mesto u Nail art tehnici na Balkanskom šampionatu u Beogradu. Iste godine postaje edukator svetskog brenda Crystal Nails.

U 2014. godini dokazuje svoje veštine na još jednom Balkanskom šampionatu gde osvaja zlatni pehar, dve srebrne i jednu bronzanu medalju. Elite Master edukator je još jedno priznanje koje dobija te godine. Mnogobrojni učenici i njihovi uspešni radovi su dokaz njene posvećenosti i želje da prenese znanje. Kako i sama kaže, edukator je dobar koliko i radovi njegovih učenika.

Nagrade

Amra Veber:


Ana Vasković: