Japansko iscratanje obrva

studio-amra

Japansko iscrtavanje obrva

Obrvama se, iz dana u dan, posvećuje sve veća pažnja. Tako su vodeći modni časopis prepuni saveta za njihovo što savršenije oblikovanje. Međutim, spomenute preporuke često ne pomažu osobama koje su trajno izgubile obrve, ili se muče sa retkim, neposlušnim i svetlim dlačicama. Ovim je pojedincima namenjen tretman trajnog iscrtavanja obrva.

O kakvom je tretmanu reč?
Reč je o jako preciznoj tehnici koja omogucava rekonstrukciju i oblikovanje obrva, crtajući svaku dlačicu posebno. Rezultat je stvaran i prirodan izgled koji predstavlja savrseno resenje.

Kome je namenjeno trajno iscrtavanje obrva?
Najčešći klijenti su dame koje imaju problema sa prirodnim obrvama, bilo da nemaju dlačica ili su ih u jednom trenutku života previše čupale pa obrve nisu ponovo narasle. Na tretman dolaze i osobe koje su zbog bolesti ostale bez obrva. Prilikom izvođenja tretmana se koriste tehnike imitiranja obrva, ukoliko ih osoba ima, tetoviraju se u smeru prirodnog rasta dlačica.Iako tretman nije u potpunosti bezbolan, bol je svedena na minimum, zahvaljujući upotrebi lokalnog anestetika , zato nema razloga da zbog bojazni od bola odustajete od tretmana!

Farbanje obrva i trepavica
Farbanje obrva i trepavica radi se specijalnim bojama za oči sa malim procentom kiselina, apsolutno neškodljivim za oči, ne izazivaju alergiju i mogu se kontinuirao koristiti neograničeno dugo.

Posle tretmana obrve i trepavice su izrazajnije , dlaka sjajnija i izgled lepsi . Uspesno prekriva i sede dlake. Idealna zamena za maskaru posebno u letnjim mesecima . Nijanse su od svetlo smedjih do crnih i za trepavice plavetno crna.

Minival trepavica
Ukoliko želite da uz malo uloženog truda imate i bez šminke lepe trepavice, odlučite se za minival trepavica. Minival je moderna metoda koja omogućava uvijanje trepavica bez obzira na njihovu dužinu. Mogu se uvijati duge ili kratke, retke ili guste trepavice i to je tako primetno, a opet prirodno, jer ih minival potpuno podiže, daleko efikasnije od uvijača, a pogled postaje otvoreniji. Efekat minivala traje 2-3 meseca, a sam tretman oko 1h. Preporučujemo i farbanje trepavica uz minival, za efektan izgled lagane šminke u svakoj prilici.


Nagrade

Amra Veber:


Ana Vasković: